Gull og sølv til Sivert på Lillehammer!

sivert_guttorm_bakken GULL jaktstart foto-lillehammer2016Foto: Lillehammer2016.

Det har sålangt vært et strålende Ungdoms OL på Lillehammer. Fint vær, godt og kaldt og vel gjennomførte skiskytterrenn fra arrangøren hvor nettopp Vingrom spiller en sentral rolle. For å toppe det hele har Vingroms eneste utøver i lekene, Sivert Bakken, allerede vunnet to av to mulige medaljer! Henholdsvis sølv på sprinten og gull på jaktstarten.

Det var etter et flott resultat på sprinten, at Sivert kom i posisjon til gullmedaljen på jaktstarten. Med feltet er naturligvis tøft i et Ungdoms OL, og spenningen var der hele veien. Med Ungdoms OL-gull melder også nasjonal presse seg på, og til nyhetsbyrået NTB sa Sivert følgende om prestasjonen: – Jeg visste det var en liten mulighet for at jeg kunne vinne dette, men var langt fra sikker. Det var først etter den siste skytingen, da jeg forlot standplass mens russeren fortsatt sto igjen og skjøt, jeg forsto at seieren var min.

– Å vinne denne gullmedaljen er helt rått. Dette er det største jeg kan vinne akkurat nå, og det er en bekreftelse på at det går over all forventning på meg i øyeblikket. Dette er en enorm motivasjon for videre satsing.

Alle i skiskyttergruppa gratulerer så mye og ønsker lykke til på mix-stafetten på søndag!

Sivert Bakken Jaktstart 7Sivert bakken på vei inn til mål med det norske flagget på jaktstarten. Foto: Lillehammer2016

Sivert Bakken Jaktstart 6Birkebeineren skiskytterstadion og Vingrom ILs funksjonærer viser seg frem på beste måte. Foto: Lillehammer2016